Ik dank al mijn cliënten voor het vertrouwen, waardoor we in verbinding konden werken en zij konden verwerken en groeien.

Een meer toegewijde coach kan ik me niet wensen. Lisette beschikt over een breed arsenaal waarmee ze mij gedurende mijn proces heeft ondersteund. Ze is zeer opmerkzaam. Ze leest mijn lichamelijke reacties op haar vragen als geen ander en ze is bovendien in staat om in het moment een oefening toe te passen die mij inzicht  verschaft in wat er door haar vragen is losgemaakt.

Dick Stokkel, webdeveloper

Voor het eerst in 3 jaar heb ik mijn kleinkind weer mogen ontmoeten. In de opstelling heb ik duidelijk gevoeld dat ik mezelf, en ook mijn zoon, belastte met de schuld en schaamte die ik vanuit de moederlijn heb overgenomen. De beweging terug zonder deze last en de ruimte die dat opleverde in het nu heeft binnen een paar weken geleid tot deze geweldige omhelzing. Heel veel dank!  C.

Ik liep te worstelen met mijn rol in een bepaalde groep. Oude patronen bleven zich herhalen. Door de integere en heldere aanpak van Lisette heb ik enorme stappen gemaakt waardoor ik nu op een liefdevolle manier mijn plek heb gevonden in deze groep. Ik heb handvatten gekregen waardoor ik dicht bij mezelf kan blijven en zo voluit kan leven.

JD, coach

Goedemorgen Lisette, Dankjewel voor je liefdevolle steun en warme sessie. Het besluit om nu te stoppen voelt steeds beter. Ik ben vanochtend opgestaan en heb bijna geen rugpijn meer. Waar ik al bijna 2 jaar last van heb en niets hielp. Ik vermoedde al dat het een signaal was dat ik iets moest oplossen. En dat het sterk verbonden was met mijn vader.  J.

Mijn belangrijkste voorwaarde om met Lisette te werken was dat ik een ‘klik’ met haar zou hebben en verder dat ik praktische handvatten zou krijgen tijdens onze sessies. Aan die voorwaarden werd ruimschoots voldaan. Lisette is voor mij niet alleen een coach maar  werd ook een sparringpartner. Ik heb daardoor nog meer bereikt dan ik aanvankelijk voor ogen had. Op zowel privé als zakelijk vlak. Wij hebben binnen korte tijd heel veel bereikt. Dank daarvoor!

Vincent van Dijk, vader/ondernemer

Lisette en ik hebben altijd binnen 20 minuten het soort gesprek dat je bijblijft. Een gesprek waarin alle luiken open gaan. Waarin Lisette precies de vragen stelt waarop ik geen kant-en-klaar antwoord heb en die me juist daardoor nieuwe inzichten opleveren.

Ineke van Gelder, informatiearchitect en contentstrateeg

Lisette heeft me liefde voor mezelf bijgebracht. Dat alles bij mij begint en dat ik niet mijn vak bén maar dat ik de beste verantwoordelijkheid voor mezelf en mijn omgeving neem als ik minimaal die (zelf)zorg aan mezelf geef die mijn patiënten ook van mij gewend zijn. Dit heeft me zoveel meer ruimte in mijn hoofd en lijf gegeven. Ik ben dit nu aan het doorgeven aan mijn kinderen. Precisiewerk levert Lisette. Ik gun iedereen haar!

JvdP chirurg

Lisette is een heel fijn persoon die oprechte persoonlijke aandacht combineert met een enorme passie voor haar vak, waarmee ze mij stappen heeft laten maken! Daar ben ik haar heel dankbaar voor!

JS, fiscalist

In 2,5 jaar is mijn band met Lisette steeds sterker geworden. De reflecties, mijn eigen interne antwoorden en bewegingen die ik heb kunnen inzetten door onze coaching gesprekken, gun ik iedereen. De invalshoeken die zij belicht en de verhelderende compassievolle inzichten zijn mij goud waard. Mijn persoonlijke ontwikkeling in zowel werk als privé is enorm versterkt. Communicatie vanuit zekerheid en compassie naar mij zelf en anderen is nu mijn wereld. Dankjewel Lisette.

Alex Oostra, adviseur

Lieve Lisette, ik begrijp nu dat ik mijn moeder niet heb afgewezen, maar dat zij zich voelde afgewezen. Dat is voor mij een heel belangrijk verschil. Ik heb mezelf als heel jong kind afgesloten voor haar liefde om niet opnieuw het gevoel van in de steek gelaten te hoeven ervaren. Dat was zo voelbaar en zichtbaar in de opstelling. Ik kan nu ook mededogen voor haar voelen.  L.