Je voelt dat je stappen wilt zetten. Je vraagt je af waarom je energie blijft verliezen. Of de rol die je op je hebt genomen nog wel bij je past, binnen jouw team, bedrijf, bestuur, relatie of gezin. Misschien wil je opnieuw ontdekken wie je bent en patronen doorbreken of herken je je in een van onderstaande zinnen die een aantal vragen van voorgaande cliënten omschrijven:

“ik weet niet meer wie ik ben”.
“ik voel me alsmaar moe”.
“Ik weet dat ik iets niet wil maar toch blijf ik het doen”.
“Bij mijn rol hoort zelfvertrouwen maar die voel ik niet”.
“Ik vind het lastig om mijn grenzen te bewaken”
“Ik zeg impulsief ja terwijl ik eigenlijk nee wilde zeggen”.
“Ik ben perfectionistisch en weet niet hoe ik de lat lager kan leggen”.

“Ik doe dit al zo lang, kan ik nog wel veranderen?”.

Herkenbaar?
Dan passen individuele sessies bij jou.
En daarin ga ik jou laten ontdekken en vooral laten voelen en gewaarworden. Waardoor je kunt her-ijken.

Samengevat draait het uiteindelijk om het (her)vinden van balans in het proces van persoonlijk leiderschap. Hiermee bedoel ik dat je weer de regie wilt en kunt nemen in jouw leven over jouw balans. Je bewust voor jezelf weet te zorgen en jij keuzes kunt maken die jou meer geluk, gezondheid, groei en rust opleveren.

De verandering zit hem daarmee niet in het ánders worden, maar in het veel meer jezélf worden. Daarom noem ik het ook persóónlijk leiderschap.

Op deze weg van groei en ontwikkeling zul je struikelen en springen, rusten en rennen, blij zijn en gefrustreerd. Het hoort er allemaal bij. Leren aan het leven. “Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen” is een zin die ik regelmatig gebruik in het ondersteunen van dit proces bij mijn vaak streng voor zichzelf zijnde, hard werkende, cliënten.

Er verandert veel om ons heen. Je ontkomt er niet aan dat je jezelf, je plek, je rol, regelmatig opnieuw moet uitvinden en het is fijn als dat op een prettige manier gebeurt. Ik leer je een aantal essentiële bouwstenen over jezelf in te zetten die je kunt hergebruiken in de tijd. Je zult merken dat je daardoor beter met veranderingen kunt omgaan, zeker in een wereld die continu aan het veranderen is.

Een individuele sessie duurt 1,5 tot 2 uur, zodat verdieping mogelijk is. Ik werk op locatie of vanuit Heemstede en Sassenheim.