SESSIE PER UUR VOOR PARTICULIEREN | BEDRIJVEN

€95, – incl. BTW | €115, – excl. 21% BTW

Persoonlijk leiderschap

Mijn ervaring is dat 1 gesprek al veel kan verhelderen. Zeker als we die goed uitwerken in een systemische sessie. Het mooie van systemisch werken is dat je vervolgens zelf niet meer ‘aan de slag’ hoeft. De verandering is al ingezet in de systemische sessie, in jou en je omgeving, en heeft nu ‘alleen’ nog (los)laten, vertrouwen en een open hart nodig om volledig te worden. Dat is heel anders dan trainen op een nieuwe cognitieve tool wat op een andere manier weer heel impactvol kan zijn.
Cognitieve sessies vinden vaak gedurende een aantal weken of maanden, wekelijks plaats, omdat herhaling en oefening hier de kunst baart.
Tussen systemische sessies zitten vaak weken of maanden. Ik vind het altijd weer zo bijzonder mooi als ik dan samen met de cliënt na verloop van tijd weer  terugkijk naar de hulpvraag, de cliënt vaak gewoon niet meer weten wat die ook alweer was. Dat de verandering zo vloeiend en subtiel verlopen is terwijl de impact achteromkijkend, enorm blijkt. Geweldig toch?

Competente Teams

Afhankelijk van de hulpvraag, het doel en de grootte van een team beslaat dit traject diverse maanden tot een jaar. Eenmaal geleerd wordt de kennis doorgegeven en is tussentijdse afstemming of tuning om de paar maanden voldoende.
Competente mensen die uiteindelijk ook een competent team kunnen vormen is een groot feest voor mens en bedrijf. Omdat de sleutel is in de interventies ‘het niet persoonlijk maken van gedrag’ , blijft iedereen als mens ‘heel’ en kan de focus gericht worden op doel en taak. Want het team wordt geleerd met minimale inspanning, maximaal resultaat in samenwerking te faciliteren en transitieprocessen in goede banen te leiden. In dit proces neemt het welzijn van iedere deelnemer toe, de energie hoeft niet meer naar onderling gedoe en kan daarmee volledig naar groei, effectivitet en creativiteit in de mens en de organisatie.

“Hoe wél” … mijn lijfspreuk. Nou zo dus.

Een investering die loont. In groei. In geluk. In welzijn.

Binnen de mens, binnen het bedrijfsonderdeel en daarmee ook

binnen het bedrijf als geheel. Daar sta ik voor.

    Maak vrijblijvend een afspraak. De eerste afspraak van een half uur staat in het teken van kennismaken en is gratis.