Vele rollen heb ik al vervuld in mijn leven: moeder van drie prachtige eigenzinnige kinderen, echtgenote, dochter, zus, vriendin, werknemer, coach, opsteller en ondernemer. Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, vervolgens 20 jaar in onze multidisciplinaire praktijk De Praktijk Heemstede en sinds ruim 10 jaar werk ik als systemisch coach. 

Gedurende mijn leven heeft mijn passie altijd gelegen bij het begeleiden van mensen bij hun ontwikkeling en het ontdekken van hun potenties. Ik heb verschillende erkende opleidingen gevolgd tot systemisch coach. De immense oprechtheid en raakheid van systemisch werken vind ik buitengewoon, omdat zaken zichtbaar én voelbaar worden.

Ik ben een warme, wakkere en empathische vrouw met een open en betrokken houding. Ik pak door, vertraag, confronteer, verras en verbind. Altijd afgestemd op wat er nodig is in het moment en zonder oordeel. Ik onderzoek onderliggende patronen en wat er werkelijk nodig is voor jou om een volgende stap te kunnen zetten.