SESSIE PER UUR VOOR PARTICULIEREN | BEDRIJVEN

€ 95,-  excl. 21% BTW    |    € 115,-  excl. 21% BTW

 

Goedemorgen Lisette, Dankjewel voor je liefdevolle steun en warme sessie. Het besluit om nu te stoppen voelt steeds beter. Ik ben vanochtend opgestaan en heb bijna geen rugpijn meer. Waar ik al bijna 2 jaar last van heb en niets hielp. Ik vermoedde al dat het een signaal was dat ik iets moest oplossen. En dat het sterk verbonden was met mijn vader.

 

Na 7 jaar bijna ondraaglijke last te ervaren heb jij me laten voelen en zien dat dit een onafgemaakte rouw was van mijn overgrootmoeder. Nu kan ik weer mijn eigen doel zien en erin geloven. Heel veel dank!

 

Lieve Lisette, ik begrijp nu dat ik mijn moeder niet heb afgewezen, maar dat zij zich voelde afgewezen. Dat is voor mij een heel belangrijk verschil. Ik heb mezelf als heel jong kind afgesloten voor haar liefde om niet opnieuw het gevoel van in de steek gelaten te hoeven ervaren. Dat was zo voelbaar en zichtbaar in de opstelling. Ik kan nu ook mededogen voor haar voelen.

 

Voor het eerst in 3 jaar heb ik mijn kleinkind weer mogen ontmoeten. In de opstelling heb ik duidelijk gevoeld dat ik mezelf, en ook mijn zoon, belastte met de schuld en schaamte die ik vanuit de moederlijn heb overgenomen. De beweging terug zonder deze last en de ruimte die dat opleverde in het nu heeft binnen een paar weken geleid tot deze geweldige omhelzing. Heel veel dank!

    Maak vrijblijvend een afspraak. De eerste afspraak van een half uur staat in het teken van kennismaken en is gratis.