Over mij

Mijn naam is Lisette Thans, systemisch coach met specialisatie op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Na tien jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, geef ik inmiddels 20 jaar samen met mijn man vorm en inhoud aan onze multidisciplinaire praktijk -De Praktijk Heemstede-  in Heemstede. Gedurende die tijd heb ik me verder ontwikkeld in coaching en training en heb ik de duurzaamheid van systemisch werken steeds meer ervaren. Naast het werk in Nederland organiseren we jaarlijks sustainable verdiepingsreizen -avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden- in Zuid-Afrika en Botswana: www.shifthappenstrail.nl

Mijn cliënten omschrijven mij als een warm, wakker en empatisch persoon met een open en betrokken houding die doorpakt en vertraagt, confronteert en verrast, opent en verbindt. Ik geef op creatieve en intuïtieve wijze invulling aan de sessies en werk graag met praktische tools die goed bij jou passen en die je daardoor als anker kunt (her)gebruiken en inzetten.

Ik hou van mensen en ik hou van groei én ik ben dol op het hele proces van het bijdragen daaraan: aftasten, afstemmen, ontdekken, doorpakken en doorgeven. Het is een wederkerig proces waarin we uitwisselen. Jij geeft mij informatie, content zou je het kunnen noemen, en ik verbind me aan jouw content. En op basis van die content lever ik jou de toegevoegde waarde in de vorm van jouw groei, regie en bewustzijn. Voor het leveren van dit maatwerk heb ik veel in huis.

Ik voel me heel vervuld omdat ik mijn missie vormgeef en ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg wat al zoveel verandering, vrijheid en geluk bij anderen heeft opgeleverd.