Over mij

Vele rollen heb ik al vervuld in mijn leven: moeder van drie prachtige eigenzinnige kinderen, echtgenote, dochter, zus, vriendin, werknemer, coach, opsteller en ondernemer.

Eerst 20 jaar bedrijfsleven, toen 20 jaar samenwerking met mijn man Maarten in onze multidisciplinaire praktijk (de Praktijk Heemstede). Inmiddels ben ik gecertificeerd systemisch coach, met specialisatie op het gebied van opstellingen en trans- en intergenerationeel trauma, en heb ik tien jaar mijn eigen praktijk als systemisch coach.

Alternatief: Gedurende mijn (ook professionele) leven heeft mijn passie altijd gelegen bij het begeleiden van mensen bij hun ontwikkeling en het ontdekken van hun potenties. Voor mijn eigen ontwikkeling is systemisch werken heel belangrijk geweest. De immense oprechtheid en raakheid ervan vind ik buitengewoon, omdat zaken zichtbaar én voelbaar worden.

Ik ben een warme, wakkere en empathische vrouw met een open en betrokken houding. Ik pak door, vertraag, confronteer, verras en verbind. Altijd afgestemd op wat er nodig is in het moment.