Lisette Thans coachingspoppetjes

meer energie voor al jouw mogelijkheden

PSYCH-K®️

Met PSYCH-K®️ help ik je jouw doelen te bereiken, stress te verminderenen en emotionele blokkades op te lossen.

Hoe? Door te werken met jouw onderbewuste processen zodat eerder vastzittende overtuigingen zullen veranderen.

Stel je voor:

  • vrij van een angst zijn
  • zeker over jezelf zijn
  • geen belemmerende negatieve gedachten
  • doelen behalen

Wát een energie komt er dan vrij voor al jouw mogelijkheden! Het proces waarin ik je meeneem is kort en helder – zelfs toepasbaar voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voel je dat je behoefte hebt aan:

  • meer rust en ruimte in jezelf?
  • meer geluk en vervulling?
  • én het positieve effect daarvan op jouw privé, school- en/of werkomgeving?

Neem contact op voor jouw eerste sessie of plan een gratis kennismaking.

"Lisette en ik hebben altijd binnen 20 minuten het soort gesprek dat je bijblijft. Een gesprek waarin alle luiken open gaan. Waarin Lisette precies de vragen stelt waarop ik geen kant-en-klaar antwoord heb en die me juist daardoor nieuwe inzichten opleveren."

Ineke van Gelder

"Lisette is een heel fijn persoon die oprechte persoonlijke aandacht combineert met een enorme passie voor haar vak, waarmee ze mij stappen heeft laten maken! Daar ben ik haar heel dankbaar voor!"

JS

"Lisette luistert geduldig en toont empathie. Tegelijkertijd is ze direct en niet bang om de vragen te stellen waar het echt over gaat."

Boaz Venderink

"Graag wil ik onder woorden brengen wat jouw begeleiding voor me betekent, ik begin met één woord en dat is; Wauw! Wat een geweldige coaching! Wat een betekenisvolle opstellingen en duidingen en wat hebben ze maanden later nog steeds veel impact! Wat een kracht, wat een to the point duiding, wat een wezenlijkheid en waarachtigheid breng je in! Zo puur! Ik wil je hier hartelijk voor bedanken! Zo blij mee."

Ilse van der Putten

"Een meer toegewijde coach kan ik me niet wensen. Lisette beschikt over een breed arsenaal waarmee ze mij gedurende mijn proces heeft ondersteund. Ze is zeer opmerkzaam. Ze leest mijn lichamelijke reacties op haar vragen als geen ander en ze is bovendien in staat om in het moment een oefening toe te passen die mij inzicht verschaft in wat er door haar vragen is losgemaakt."

Dick Stokkel

"Voor het eerst in 3 jaar heb ik mijn kleinkind weer mogen ontmoeten. In de opstelling heb ik duidelijk gevoeld dat ik mezelf, en ook mijn zoon, belastte met de schuld en schaamte die ik vanuit de moederlijn heb overgenomen. De beweging terug zonder deze last en de ruimte die dat opleverde in het nu heeft binnen een paar weken geleid tot deze geweldige omhelzing. Heel veel dank!"

C.

"Ik liep te worstelen met mijn rol in een bepaalde groep. Oude patronen bleven zich herhalen. Door de integere en heldere aanpak van Lisette heb ik enorme stappen gemaakt waardoor ik nu op een liefdevolle manier mijn plek heb gevonden in deze groep. Ik heb handvatten gekregen waardoor ik dicht bij mezelf kan blijven en zo voluit kan leven."

JD

"Mijn belangrijkste voorwaarde om met Lisette te werken was dat ik een ‘klik’ met haar zou hebben en verder dat ik praktische handvatten zou krijgen tijdens onze sessies. Aan die voorwaarden werd ruimschoots voldaan. Lisette is voor mij niet alleen een coach maar werd ook een sparringpartner. Ik heb daardoor nog meer bereikt dan ik aanvankelijk voor ogen had. Op zowel privé als zakelijk vlak. Wij hebben binnen korte tijd heel veel bereikt. Dank daarvoor!"

Vincent van Dijk

"Lieve Lisette, ik begrijp nu dat ik mijn moeder niet heb afgewezen, maar dat zij zich voelde afgewezen. Dat is voor mij een heel belangrijk verschil. Ik heb mezelf als heel jong kind afgesloten voor haar liefde om niet opnieuw het gevoel van in de steek gelaten te hoeven ervaren. Dat was zo voelbaar en zichtbaar in de opstelling. Ik kan nu ook mededogen voor haar voelen."

L.

"Ik kan de sessies met Lisette iedereen aanraden. Life changing moments. Lisette geeft je een veilig en warm gevoel om 'de lagen van de ui' af te pellen tot de kern van jouw 'probleem'. Wat meestal anders kijken en daarna voelen is..."

Alex Oostra

Samen komen we tot een betekenisvol resultaat

 

 

Lisette Thans systemisch coach

Locaties
Ik werk vanuit Heemstede en Sassenheim

Heemstede
Jan van Goyenstraat 25-27
2102 CA Heemstede

Als systemisch coach help ik je tijdens verschillende sessies bij het vinden van meer innerlijk geluk, bewustzijn, eigenheid en gezondheid. Ook kun je bij mij terecht voor hulp bij het loskomen van bijvoorbeeld transgenerationele trauma’s en andere obstakels die jouw leven negatief beïnvloeden.