Tarieven & contact

Een sessie duurt 3 uur. In deze tijd werken we een thema volledig uit waarin je deze ook helemaal ‘afvoelt’. Je komt daardoor tot (nieuwe) doorvoelde inzichten en daarmee tot een nieuw niveau van begrijpen en bewustzijn.

De sessies zullen diep in jezelf, maar ook in je systeem, doorwerken. Stilte, ruimte en tijd zijn daarvoor nodig. Daarom zit meestal een periode van een aantal weken of maanden tussen de sessies. Hoeveel sessies nodig zijn en wanneer deze plaatsvinden, stemmen wij samen af per keer. Ik ben gevestigd in Sassenheim en Heemstede. Afhankelijk van beschikbaarheid en tijden, kijken we op welke vestiging jouw sessies plaatsvinden.

Tarief voor particulieren € 95 p/u (excl. 21% btw)

Tarief voor bedrijven € 135 p/u (excl. 21% btw)

Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek.

Lisette Thans systemisch coach

Contact opnemen

Laten we elkaar wat beter leren kennen tijdens een gratis online kennismaking. Wat is jouw behoefte? Waarin kan ik van betekenis zijn? Je hoeft niks voor te bereiden, ik spreek je graag.

Je kunt hieronder je gegevens achterlaten, of direct met mij contact opnemen via 023 – 529 1642 of
06 – 53 768 447 of mail naar [email protected]

 

Samen komen we tot een betekenisvol resultaat

 

 

Lisette Thans systemisch coach

Locaties
Ik werk vanuit Heemstede en Sassenheim

Heemstede
Jan van Goyenstraat 25-27
2102 CA Heemstede

Als systemisch coach help ik je tijdens verschillende sessies bij het vinden van meer innerlijk geluk, bewustzijn, eigenheid en gezondheid. Ook kun je bij mij terecht voor hulp bij het loskomen van bijvoorbeeld transgenerationele trauma’s en andere obstakels die jouw leven negatief beïnvloeden.