Systemisch coach Lisette Thans

GZ psycholoog

Ik werk samen met GZ psycholoog Ymke Thans en stel haar graag, met een samenvatting uit haar website, aan je voor. Om haar website te bezoeken klik je hier : 

voor een leven in balans

Samenwerking Ymke Thans

 Soms is er een traject(je) nodig voordat je bij mij systemisch kunt werken, vaker nog loopt het dan parallel aan je proces bij mij. Ymke en ik hebben de ervaring dat werken op de bovenstroom, in combinatie met het werken bij mij in de onderstroom, geweldige resultaten geeft.

” Welkom bij Thans Psychologie
Ik ondersteun je bij het doorbreken van niet-helpende patronen, herwinnen van je innerlijke kracht, verwerken van nare ervaringen, aanpakken van angsten en transformeren van disfunctionele gedachten. Ontdek hoe je jezelf weer kunt vinden en creëer ruimte voor vertrouwen, rust en balans .

 

Samen komen we tot een betekenisvol resultaat

 

 

Lisette Thans systemisch coach

Locaties
Ik werk vanuit Heemstede en Sassenheim

Heemstede
Jan van Goyenstraat 25-27
2102 CA Heemstede

Als systemisch coach help ik je tijdens verschillende sessies bij het vinden van meer innerlijk geluk, bewustzijn, eigenheid en gezondheid. Ook kun je bij mij terecht voor hulp bij het loskomen van bijvoorbeeld transgenerationele trauma’s en andere obstakels die jouw leven negatief beïnvloeden.